test

[This line is replaced by a file repository when the article is viewed]

     O inedită competiţie sportivă este aşteptată la Sânandrei în 19 mai.
     Începând cu ora 11, în locaţia cunoscută sub numele "La balon", se va desfăşura în premieră gala de kickboxing "Cupa CS Sânandrei", organizată de clubul local Gabox CS Sânandrei. Sunt aşteptaţi nu mai puţin de 150 de sportivi de la 28 de cluburi din ţară, care s evor întrece la mai multe categorii de vârstă şi greutate. Gabi Chifor (foto), antrenorul CS Sânandrei, speră că această gală să fie una de succes şi să devină o tradiţie pentru comună, mai ales că există un are interes din partea localnicilor.
Back.


      Va fi mare petrecere într-o localitate timişeană. În 23 iunie, are loc Balul
tineretului de la Carani, evenimentajuns la cea de-a VII-a ediţie. Balul se va
ţine pe platoul din faţa căminului cultural, ceiprezenţi având parte de multe
surprize şi concursuri. Una dintre cele mai aşteptateîntreceri este cea a
maeştrilor bucătari, unde se vor prepara specialităţicare vor fi împărţite
celor prezenţi la eveniment. Pentru copii va existaun parc de distracţii,
accesul fiind gratuit. Partea artistică este una de excepţi, cu invitaţi speciali:
Alina Eremia,Adi Munteanu, Roxana Bodi şi formaţia lui Dănuţ Mersan.
Back
     Un an şi patru zile, atât a trebuit să aştepte comuna Sânandrei pentru a se rezolva problema contestaţiilor la licitaţia pentru lucrările de asfaltare.

     A fost mare petrecere, vineri-seara, la Carani. Chiar dacă furtuna apărută din senin era să dea peste cap planurile organizatorilor, lumea nu s-a speriat şi voia bună, distracţia şi jocul au continuat toată seara.

Primărie Comunei Sînandrei face eforturi deosebite pentru a menţine renumele de comună

     O femeie din comuna Sînanadrei a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Zsuzsana Schilk s-a născut în Sânandrei (comună de care aparţine acum satul Covaci), a copilărit la Lovrin, dar s-a căsătorit tot în comuna natală, unde a ajuns la vârsta de 100 de ani. Acum locuieşte în satul Covaci.

A avut două fete, însă doar una dintre ele mai trăieşte, purtându-i de grijă mamei sale care, în ciuda bătrâneţii, încă mai poate face câţiva paşi.

„Abia aşteaptă să vină primăvara, ca să poată face o plimbare pe afară. Nu a avut o viaţă uşoară, dar poate tocmai greutăţile au întărit-o şi a putut ajunge la 100 de ani”, spune fiica ei, bucuroasă şi ea de surpriza făcută de Primăria Sânandrei.

Zsuzsana Schilk a primit din partea adminsitraţiei locale un tort, un pachet cu dulciuri şi buchete de flori.

„Am făcut 100 de ani”, spunea şi bătrânica, parcă nevenindu-i să creadă cum trece timpul.

Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire din partea Primariei, Consiliul Local, alaturi de intreaga comunitate a comunei Sinandrei."
Back.

     Începând din acest an, la Sânandrei au intervenit modificări în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor menajere în judeţul Timiş. 

   La Sânandrei s-a inaugurat o nouă investiţie de anvergură. Este vorba de Parcul IndustrialArtemis, care se întinde pe o suprafaţă de 15 hectare.

SC Aquatim SA a reuşit să acceseze fonduri de dezvoltare regională în valoare de 180 de milioane de euro.